Concurs de casting: aruncare la distanta. Galati, 25. 10.2014.
+16
Amarinei Razvan
REMUSGL
Trandafirescu Cristian
ovidiu88
iani.academy
CosmaD
Virgil procarp
ValiM
danstel
karp_killer
razvan negru
IonutC
cosmins11
laurentiu_gl
Alexandru
Donose Octavian
20 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Concurs de casting: aruncare la distanta. Galati, 25. 10.2014.
Rezumarea primului mesaj :
Conform traditiei in fiecare an ne propunem sa organizam si un concurs de casting. Daca in anii anteriori concursul testa abilitatile participnatilor in aruncarea la punct fix, anul acesta va avea ca obiectiv aruncarea la distanta. Scopul acestui concurs este atingerea unuia din dezideratele asociatiei noastre care consta in promovarea pescuitului atat sub forma recreativa cat si sportiva.
Regulamentul de desfasurare a competitiei va fi urmatorul:
Magazin de pescuit-Dan Mitrănescu: www.danmitranescu.ro
Concursul se va desfasura pe trei categorii:
1.Categoria Greilor;
2.Categoria Mijlocie;
3.Categoria Usoara.
Departajarea concursului:
Se vor contabiliza ambele aruncari, suma lor dand clasamentul final.
Distribuirea in categorie se va face cu prima lansare.
Concurentii au dreptul sa repete un numar nelimitatde aruncari ratate.
1. 1 x MTX14 3,90
2. 1 x MTX14 3,90
Locul 1 si 2 categoria mijlocie:
1. 1 x MTX14 3,90
2. 1 x MTX9 3,90
Locul 1 si 2 categoria usoara:
1. 1 x MTX9 3,90
2. 1 x MTX9 3,90
Arbitraj:
Cu stima
Valuri de Crap
Conform traditiei in fiecare an ne propunem sa organizam si un concurs de casting. Daca in anii anteriori concursul testa abilitatile participnatilor in aruncarea la punct fix, anul acesta va avea ca obiectiv aruncarea la distanta. Scopul acestui concurs este atingerea unuia din dezideratele asociatiei noastre care consta in promovarea pescuitului atat sub forma recreativa cat si sportiva.
Regulamentul de desfasurare a competitiei va fi urmatorul:
Concurs de pescuit-Casting
,,Cupa RC-CF TRANS SRL”
Sponsori : RC-CF TRANS SRLMagazin de pescuit-Dan Mitrănescu: www.danmitranescu.ro
Data desfasurarii sambata 25 octombrie 2014, ora 09:30
Locaţia: Plaja de la Turnu de Televiziune-Galaţi
Condiţii de participare: Concursul se adresează celor înscrişi pe forumul: Valuri de Crap. Nu se percepe taxă de participare. Numărul maxim de participanţi este de 30.
Regulament de participare
Concursul se va desfasura pe trei categorii:
1.Categoria Greilor;
2.Categoria Mijlocie;
3.Categoria Usoara.
Departajarea concursului:
Numarul de concurenti se va imparte la 3, fiecare categorie va fi formata din o treime din numarul de concurenti in ordinea lungimii primei aruncari. Măsurarea aruncărilor se va face in metrii cu două zecimale.
Fiecare concurent are dreptul la doua aruncari. Aruncarile se vor face cu doua lansete. Prima lansare se va face cu lanseta proprie si a doua se va face: cu Hakuyo MTX14 (plumb 120 gr) la categoria Greilor, Hakuyo MTX12 (plumb 120 gr) la categoria mijlocie si Hakuyo MTX9 (plumb 110 gr) la categoria usoara, toate de 3,90 m.Se vor contabiliza ambele aruncari, suma lor dand clasamentul final.
Distribuirea in categorie se va face cu prima lansare.
Concursul de aruncari se va desfasura pe teren marcat, se vor folosi numai lansete de serie, nemodificate, de maxim 4m.
Mulinetele folosite vor fi numai cu tambur fix, fara modificari si vor fi oferite de organizatori. (OKUMA AXEON/SPECTOR 65)
Vor fi acceptate numai aruncarile agreate de regulamentul CIPS-FIPS (adica aruncare peste cap).Se interzic aruncarile de pe pamant, laterale sau orice alta aruncare care pune in pericol concurentul sau pe ceilalti participanti la concurs (ex. pendul). Plumbii vor fi cei destinati pescuitului, ficsi (cu vartej sau fara), culisanti sau culisanti cu tija, fara alte modificari (pene, ciucuri ...). Concurentii vor alege gramajul in functie de cum doreste.
Concurentii au dreptul sa repete un numar nelimitatde aruncari ratate.
Aruncare ratata este considerata depasirea sau calcarea liniei de stand, ruperea inaintasului, a monofilamentului, a lansetei sau formarea “perucilor” pe fir. Tot ratate sunt considerate aruncarile sub 100m. Concurenţii au dreptul să repete un număr de cinci aruncări ratate în cazul aruncărilor sub 100 m. Dacă după cinci aruncări ratate sub 100 m nu se reuşeşte să se depăşească pragul de 100 m se va puncta aruncarea cu valoarea cea mai mare. Aruncarile slabe, dar peste 120 m, nu se pot repeta fiind calculate ca atare.
Concurentii pot cere verificarea grosimii firului pe o anumita lanseta pe parcursul intregii competitii. Fiecare concurent are dreptul la doua astfel de verificari. Firele se vor masura cu micrometrul.
Concurentii au obligatia de a pastra linistea in momentul in care ceilalti participanti la competitie se pregatesc sa arunce sau in timpul aruncarii. La prima abatere concurentul in cauza primeste un avertisment verbal, iar la a doua sau la abaterea vadit intentionata concurentul este depunctat cu 2 m din aruncarea proprie. La repetarea abaterii concurentul primeste eliminarea din concurs.
Premiere:Premierea se face în ordinea punctajului obţinut în urma cumulării valorii celor două aruncări. Se vor premia locurile 1 şi 2 din fiecare categorie astfel:
Locul 1 si 2 categoria greilor:1. 1 x MTX14 3,90
2. 1 x MTX14 3,90
Locul 1 si 2 categoria mijlocie:
1. 1 x MTX14 3,90
2. 1 x MTX9 3,90
Locul 1 si 2 categoria usoara:
1. 1 x MTX9 3,90
2. 1 x MTX9 3,90
Arbitraj:
Vor arbitra un număr de 5 arbitrii din care preşedinte va fi D-l Remus Dobrotă, doi arbitrii din cadrul APSF şi Prietenii-VALURI DE CRAP şi doi arbitrii desemnaţi de restul participanţilor.
Cu stima
Valuri de Crap
Donose Octavian- PRESEDINTE
- Varsta : 63
Data de inscriere : 21/01/2011
Re: Concurs de casting: aruncare la distanta. Galati, 25. 10.2014.
Buna seara
Dupa cum a mentionat Remus in mesajul anterior concursul va avea loc sambata 25.10.14 ora 14.00 pe plaja de la Turnu de Televiziune din Galati.
Vin cu rugamitea ca prin cei care acceseaza mai des acest forum sa fie avizati toti participantii, deoarece am modificat ora de desfasurare mentionata in regulamentul concursului.
De asemenea fac recomandarea pentru cei care nu lucrează sambata sa fie prezenti la ora 13,00, astfel incat la ora 14,00 sa putem incepe efectiv concursul. Aspectele legate de organizare sa fie rezolvate(tragere la sorti pentru ordinea de participare, marcare si delimitare perimetru respectiv o eventuala incalzire) pana la ora 14,00.
Multumesc tuturor celor care s-au inscris si ma bucur ca avem din nou ocazia sa ne intalnim respectiv sa facem cunostinta pentru cei care nu ne cunosc.
Singura problema pe care o am in calitate de arbitru din partea Asociatiei Pescarilor Sportivi Feroviari si Prietenii-VALURI DE CRAP este ca la un concurs de casting in pescuit nu stiu ce urare sa adresez concurentilor. Banuiesc ca s-ar preta:
,,TAIFUN DIN SPATE"
Toate cele bune.
Octavian Donose.
Dupa cum a mentionat Remus in mesajul anterior concursul va avea loc sambata 25.10.14 ora 14.00 pe plaja de la Turnu de Televiziune din Galati.
Vin cu rugamitea ca prin cei care acceseaza mai des acest forum sa fie avizati toti participantii, deoarece am modificat ora de desfasurare mentionata in regulamentul concursului.
De asemenea fac recomandarea pentru cei care nu lucrează sambata sa fie prezenti la ora 13,00, astfel incat la ora 14,00 sa putem incepe efectiv concursul. Aspectele legate de organizare sa fie rezolvate(tragere la sorti pentru ordinea de participare, marcare si delimitare perimetru respectiv o eventuala incalzire) pana la ora 14,00.
Multumesc tuturor celor care s-au inscris si ma bucur ca avem din nou ocazia sa ne intalnim respectiv sa facem cunostinta pentru cei care nu ne cunosc.
Singura problema pe care o am in calitate de arbitru din partea Asociatiei Pescarilor Sportivi Feroviari si Prietenii-VALURI DE CRAP este ca la un concurs de casting in pescuit nu stiu ce urare sa adresez concurentilor. Banuiesc ca s-ar preta:
,,TAIFUN DIN SPATE"
Toate cele bune.
Octavian Donose.
- Data de inscriere : 21/01/2011
Multumim...pt.taifun...cred c-o sa-l avem ))
Trandafirescu Cristian- PESCAR EMERIT
- Data de inscriere : 02/01/2012
IonutC a scris:dan calciu a scris:lucian a scris:mecatronik a scris:Amarinei Razvan a scris:Alexandru a scris:LISTA DE INSCRIERE: (APASA BUTONUL ''CITEAZA'' DIN ULTIMUL MESAJ CARE CONTINE ACEST TABEL SI INSCRIE-TE!)
NR.
CRT.NUME, PRENUME PARTICIPANT 1. Toader Adrian 2. Rosca Virgil 3. Ghilase Laurentiu 4. Petrache Iulian 5. Constantinescu Ionut 6. Brostic Adrian 7. Razvan Negru 8. Szantho George 9. Stan Nicolae 10. Bancila Stelian 11. Vali Mateiciuc 12. Balaita Virgil 13. Cosma Danut 14. Buzea Adrian 15. Matache Ghe 16. Zonte Ovidiu 17. Stan Cosmin 18. Cojocea Adrian 19. Trandafirescu Cristi 20. Ciupitu Ionel 21. Calciu Dan 22. Masalau Cornel 23. Rosu Valentin 24. Amarinei Razvan 25. Gogoasa Viorel 26. Lucian Vasile 27. Moisei Marian 28. Pintilie Bogdan 29. Ionut Gheorghe 30. 31. 32. 33. 34.
razvan negru- PESCAR EMERIT
- Data de inscriere : 16/04/2012
Frumos casting,multumim Valuri De Crap !!!
Trandafirescu Cristian- PESCAR EMERIT
- Data de inscriere : 02/01/2012
Salut prieteni ai pescuitului!
Multumesc tuturor participantilor de la concursul de casting care in ciuda conditiilor meteo au facut sa ne amintim cu placere de momentele petrecute pe Malul Dunarii. Ma bucur ca am reusit sa ne reantalnim/intalnim si la fel ca de fiecare data cand ne regasim nu lipsesc povestile pescaresti.
Ii felcit inca o data pe castigatori si imi cer scuze pentru urarea facuta inainte de concurs. Sincer sa fiu nu am crezut ca se va adeverii.
In momentul in care se va difuza reportajul pe postul VOX-TV va anunt.
Toate cele bune pana la urmatoarea intalnire.
Cu stima.
Octavian Donose
Multumesc tuturor participantilor de la concursul de casting care in ciuda conditiilor meteo au facut sa ne amintim cu placere de momentele petrecute pe Malul Dunarii. Ma bucur ca am reusit sa ne reantalnim/intalnim si la fel ca de fiecare data cand ne regasim nu lipsesc povestile pescaresti.
Ii felcit inca o data pe castigatori si imi cer scuze pentru urarea facuta inainte de concurs. Sincer sa fiu nu am crezut ca se va adeverii.
In momentul in care se va difuza reportajul pe postul VOX-TV va anunt.
Toate cele bune pana la urmatoarea intalnire.
Cu stima.
Octavian Donose
- Data de inscriere : 21/01/2011
Alexandru- Admin
- Data de inscriere : 17/01/2011
Salut prieteni pescari !!! Am sa scriu si eu cateva cuvinte acest concurs:
Doresc in primul rand sa felicit prezenta la acest concurs a 22-23 de participanti, chiar daca conditiile meteo nu au fost pe placul nostru dar perfecte pentru un concurs de casting. Sunt multi participanti care dau semne de imbunatatire, pe viitor doresc sa ajut pe cine vrea, cu un sfat in alegerea de lansete/mulinete si indrumari pentru lanseuri cat mai lungi.
Vreau sa felicit pe domnul Donose Octavian (Vivi) pentru initiativa de a organiza un astfel de concurs in Galati din ce stiu eu primul de acest fel. Sper sa ramana o traditie acest concurs si la anul sa ne organizam mai bine, mai multi si mai buni. Acest concurs are scopul de a educa pescarii incepatori sau mai putin incepatori sa manuiasca lanseurile la distanta
Doresc sa felicit toti castigatorii acestui concurs !!! Felicitari speciale pentru Adrian Toader si Costim Stan care au aratat devotament special pentru casting. Amanadoi sunteti la prima cupa si va doresc sa evoluati si sa adunati MULTE, multe cupe.
Pentru la anul daca se va tine am sa vin cu reguli si idei sa facem castingul acesta cat mai echilibrat si voi atrage mai multi sponsori !!!
Vreau sa multumesc sponsorilor acestui concurs RC-CF Trans SRL si Hakuyo (prin DanMitranescu.ro) !!!
Am sa revin si eu cu cateva poze si filmulete.
Doresc in primul rand sa felicit prezenta la acest concurs a 22-23 de participanti, chiar daca conditiile meteo nu au fost pe placul nostru dar perfecte pentru un concurs de casting. Sunt multi participanti care dau semne de imbunatatire, pe viitor doresc sa ajut pe cine vrea, cu un sfat in alegerea de lansete/mulinete si indrumari pentru lanseuri cat mai lungi.
Vreau sa felicit pe domnul Donose Octavian (Vivi) pentru initiativa de a organiza un astfel de concurs in Galati din ce stiu eu primul de acest fel. Sper sa ramana o traditie acest concurs si la anul sa ne organizam mai bine, mai multi si mai buni. Acest concurs are scopul de a educa pescarii incepatori sau mai putin incepatori sa manuiasca lanseurile la distanta
Doresc sa felicit toti castigatorii acestui concurs !!! Felicitari speciale pentru Adrian Toader si Costim Stan care au aratat devotament special pentru casting. Amanadoi sunteti la prima cupa si va doresc sa evoluati si sa adunati MULTE, multe cupe.
Pentru la anul daca se va tine am sa vin cu reguli si idei sa facem castingul acesta cat mai echilibrat si voi atrage mai multi sponsori !!!
Vreau sa multumesc sponsorilor acestui concurs RC-CF Trans SRL si Hakuyo (prin DanMitranescu.ro) !!!
Am sa revin si eu cu cateva poze si filmulete.
REMUSGL- Admin
- Data de inscriere : 21/02/2014
REMUSGL- Admin
- Data de inscriere : 21/02/2014
- Data de inscriere : 16/04/2012
Salut prieteni pescari!
Asta seara la ora 22.30 si maine la ora 11.00 se va difuza pe postul VoxTv Galati-Braila interviul cu colegul nostru Dan, despre activitatile APSFP "Valuri de crap".
Asta seara la ora 22.30 si maine la ora 11.00 se va difuza pe postul VoxTv Galati-Braila interviul cu colegul nostru Dan, despre activitatile APSFP "Valuri de crap".
danstel- PESCAR EMERIT
- Varsta : 58
Localizare : Galati, 0745314653
Data de inscriere : 20/04/2012
Clasament CASTING
Clasament concurs CASTING Categoria GREA 25.10.2014 Plaja Turnu de Televiziune-Galati | ||||
Nume prenume | Lungime prima aruncare | Lungime a doua aruncare | Lungime totala | Locul |
Adrian Toader | 171,1 | 170,5 | 341,6 | 1 |
Cosmin Stan | 162,7 | 150,9 | 313,6 | 2 |
Laurenţiu Ghilase | 155,39 | 156,6 | 311,99 | 3 |
Cristian Trandafirescu | 155,9 | 154,9 | 310,8 | 4 |
Răzvan Negru | 152 | 156,4 | 308,4 | 5 |
Virgil Bălăiţă | 166,3 | 135,1 | 301,4 | 6 |
Virgil Roşca | 150 | 144,7 | 294,7 | 7 |
Alexandru- Admin
- Varsta : 56
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011
Nume prenume | Lungime prima aruncare | Lungime a doua aruncare | Lungime totala | Locul |
Adrian Broştic | 147,8 | 156,6 | 304,4 | 1 |
Ionel Ciupitu | 146,7 | 151,1 | 297,8 | 2 |
George Szantho | 149 | 148,4 | 297,4 | 3 |
Dan Băncilă | 143,1 | 147,1 | 290,2 | 4 |
Nicolae Stan | 148,4 | 134 | 282,4 | 5 |
Dan Calciu | 149,5 | 125,6 | 275,1 | 6 |
Adrian Buzea | 145,7 | 126,4 | 272,1 | 7 |
CATEGORIA MEDIE.
Alexandru- Admin
CATEGORIA USOARA:
Lucian Vasile | 140,7 | 148,5 | 289,2 | 1 |
Ionuţ Gheorghe | 135 | 146,3 | 281,3 | 2 |
Ionuţ Constantinescu | 125,7 | 133,8 | 259,5 | 3 |
Stefan Bogdan | 123,4 | 130 | 253,4 | 4 |
Ovidiu Zonte | 120 | 123,4 | 243,4 | 5 |
Iulian Petrache | 107,5 | 96,5 | 204,0 | 6 |
Dănuţ Cosma | 101 | 89 | 190,0 | 7 |
Gheorghe Matache | 106,2 | 80 | 186,2 | 8 |
Alexandru- Admin
bravo !!!!!!!!!!!!!!
dar mai e mult de munca ....pt a depasi cei peste 200 de m
cam atat sau atins la ultimul concurs de la bucuresti
dar mai e mult de munca ....pt a depasi cei peste 200 de m
cam atat sau atins la ultimul concurs de la bucuresti
- Varsta : 43
Localizare : GALATI
Data de inscriere : 16/04/2012
Pentru toti membri asociatiei "valuri de crap" a fost un concurs nou , dar o sa ne pregatim ptr urmatorul concurs. Eu cel putin nu m-am pregatit dar nu este o scuza.
dan calciu- PESCAR EMERIT
- Varsta : 55
Localizare : galati romania
Data de inscriere : 16/02/2012
valuridecrap- ORGANIZATOR DE INTALNIRI
- Varsta : 13
Data de inscriere : 21/07/2011
AICI VETI GASI TOATE FOTOGRAFIILE DE LA ACEST EVENIMENT: GOOGLE ALBUM
valuridecrap- ORGANIZATOR DE INTALNIRI
- Varsta : 13
Data de inscriere : 21/07/2011
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Actiunea ''CARUTA BUCLUCASA''. Foltesti, jud.Galati, octombrie 2010.
» Casting la Plaja Lipoveneasca.
» Casting. Comanesti, jud.Bacau, 21.12. 2011
» Adunarea generala a Asociatiei in anul 2014
» Concurs de pescuit: ''mica chiticareala''! Salcuta, 05.04.2014.
» Casting la Plaja Lipoveneasca.
» Casting. Comanesti, jud.Bacau, 21.12. 2011
» Adunarea generala a Asociatiei in anul 2014
» Concurs de pescuit: ''mica chiticareala''! Salcuta, 05.04.2014.
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum