Cupa ''HEISU NICOLAE'' - Salcuta, jud. Tulcea, 20-21 mai 2013.
+18
Marian
gaby ciortan
olec
gheorghita23
adibaiacos
iulian
razvan negru
cornel
dan calciu
Radu10
MARIAN PESCARUL
gabi
idementul
Trandafirescu Cristian
Donose Octavian
Alexandru
danstel
valuridecrap
22 participanți
Pagina 2 din 19
Pagina 2 din 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Concurs de pescuit: ''TERAPIE INTENSIVA LA... POLICLINICA CU PLATA!'' 20 mai 2013, Salcuta, jud. Tulcea.
Rezumarea primului mesaj :
‘’Isus i-a zis lui Simon: "Mana la adanc si lasati in jos mrejele voastre, ca sa pescuiti". Si, raspunzand, Simon a zis: "Invatatorule, toata noaptea ne-am trudit si nimic nu am prins, dar, dupa cuvantul Tau, voi arunca mrejele".
Si facand ei aceasta, au prins multime mare de peste, ca li se rupeau mrejele. Si au facut semn celor care erau in cealalta corabie, sa vina sa le ajute. Si au venit si au umplut amandoua corabiile, incat erau gata sa se afunde.’’ (citat din Biblie)
Ce poate fi mai inaltator decat credinta? Ce sentiment ii da unei persoane credință în posibilitatea realizării unei dorințe sau a unei acțiuni?
Speranta!
Speranta pescarului feroviar moare ultima: aceea ca, in sfarsit, va scoate din adancuri mult ravnita captura de care vor povesti urmasii urmasilor sai!
Stimati Pescari Feroviari, sperati in continuare, pentru ca a sosit vremea sa puneti in valoare vasta experienta dobandita de fiecare dintre voi, de-a lungul timpului! Nu va lasati tocmai acum, la venirea primaverii, chiar daca moralul vostru e la pamant in urma esecului de la Casting-ul de anul trecut, de la Comanesti (care s-a transformat intr-un minunat concurs de sanius) ori de la ‘’Copca in ibricul cu apa calda’’ de anul acesta!
Pentru ca: Asociatia ‘’VALURI DE CRAP’’ va provoaca la marele duel pescaresc intitulat
‘’TERAPIE INTENSIVA LA… POLICLINICA CU PLATA’’
si care va avea loc in data de 20 mai 2013 pe Lacul Salcuta, jud. Tulcea.
Denumita si ‘’Policlinica Cu Plata’’ (dai un ban da’ nu stii de ce) amenajarea Salcuta se incadreaza perfect in minunatul peisaj conturat de Muntii Macinului. Este destul de aproape (aprox. 5km) de trecerea bac din Zaclau, accesul facandu-se pe D.N.22E. Mos- stramosii nostri au numai cuvinte de lauda despre acest lac si despre ceea ce s-ar afla in el. Speram sa se afle si peste.
Programul desfasurarii concursului este urmatorul:
- duminica, 19 mai, se va face deplasarea pe balta, astfel incat, in jurul pranzului, toti concurentii sa fie prezenti pentru campare, orientarea in teren; se vor marca locurile de concurs si se va face tragerea la sorti;
- luni, 20 mai, incepand cu ora 07:00 si pana marti la orele 11:00 va avea loc concursul propriu-zis, urmat de cantarul official si de festivitatea de premiere. Cei care doresc, pot pescui in continuare (marti, dupa orele 11:00) dar extra-concurs.
Cheltuielile reprezentand taxa pe lac vor fi suportate de catre Asociatie si numai pe durata concursului; cei care vor dori sa pescuiasca in zilele de duminica, respectiv marti vor suporta personal aceste cheltuieli.
Asadar, pentru castigarea Marelui Trofeu ‘’VALURI DE CRAP’’ din acest an, puteti invoca ajutorul tuturor zeilor protectori ai pescarilor: NEPTUN- din mitologia romana, grecul POSEIDON sau EBISU- din mitologia japoneza. Daca nu prindeti legatura cu acestia, incercati cu Mama Omida, Magdalena aducatoarea de noroc sau cu clarvazatoarea Mercedesa. Dar e o solutie cam indoielnica…
Cert este faptul ca nu se admit absentele nemotivate, mai ales ca vor fi puse in joc premii substantiale, constand in echipamente de pescuit, diplome, trofee precum si calduroase strangeri de mana! Nu uitati de premiile deja cumparate inca de anul trecut si care se vor reporta la acest concurs!
Asa ca… rabda, Pescarule Feroviar si spera! Ca, poate de data asta…
‘’VALURI DE CRAP pe toti ne cheama
Din balta in balta hoinari
Veniti acum! Pescari de seama
Prieteni si feroviari!’’
‘’Isus i-a zis lui Simon: "Mana la adanc si lasati in jos mrejele voastre, ca sa pescuiti". Si, raspunzand, Simon a zis: "Invatatorule, toata noaptea ne-am trudit si nimic nu am prins, dar, dupa cuvantul Tau, voi arunca mrejele".
Si facand ei aceasta, au prins multime mare de peste, ca li se rupeau mrejele. Si au facut semn celor care erau in cealalta corabie, sa vina sa le ajute. Si au venit si au umplut amandoua corabiile, incat erau gata sa se afunde.’’ (citat din Biblie)
Ce poate fi mai inaltator decat credinta? Ce sentiment ii da unei persoane credință în posibilitatea realizării unei dorințe sau a unei acțiuni?
Speranta!
Speranta pescarului feroviar moare ultima: aceea ca, in sfarsit, va scoate din adancuri mult ravnita captura de care vor povesti urmasii urmasilor sai!
Stimati Pescari Feroviari, sperati in continuare, pentru ca a sosit vremea sa puneti in valoare vasta experienta dobandita de fiecare dintre voi, de-a lungul timpului! Nu va lasati tocmai acum, la venirea primaverii, chiar daca moralul vostru e la pamant in urma esecului de la Casting-ul de anul trecut, de la Comanesti (care s-a transformat intr-un minunat concurs de sanius) ori de la ‘’Copca in ibricul cu apa calda’’ de anul acesta!
Pentru ca: Asociatia ‘’VALURI DE CRAP’’ va provoaca la marele duel pescaresc intitulat
‘’TERAPIE INTENSIVA LA… POLICLINICA CU PLATA’’
si care va avea loc in data de 20 mai 2013 pe Lacul Salcuta, jud. Tulcea.
Denumita si ‘’Policlinica Cu Plata’’ (dai un ban da’ nu stii de ce) amenajarea Salcuta se incadreaza perfect in minunatul peisaj conturat de Muntii Macinului. Este destul de aproape (aprox. 5km) de trecerea bac din Zaclau, accesul facandu-se pe D.N.22E. Mos- stramosii nostri au numai cuvinte de lauda despre acest lac si despre ceea ce s-ar afla in el. Speram sa se afle si peste.
Programul desfasurarii concursului este urmatorul:
- duminica, 19 mai, se va face deplasarea pe balta, astfel incat, in jurul pranzului, toti concurentii sa fie prezenti pentru campare, orientarea in teren; se vor marca locurile de concurs si se va face tragerea la sorti;
- luni, 20 mai, incepand cu ora 07:00 si pana marti la orele 11:00 va avea loc concursul propriu-zis, urmat de cantarul official si de festivitatea de premiere. Cei care doresc, pot pescui in continuare (marti, dupa orele 11:00) dar extra-concurs.
Cheltuielile reprezentand taxa pe lac vor fi suportate de catre Asociatie si numai pe durata concursului; cei care vor dori sa pescuiasca in zilele de duminica, respectiv marti vor suporta personal aceste cheltuieli.
Asadar, pentru castigarea Marelui Trofeu ‘’VALURI DE CRAP’’ din acest an, puteti invoca ajutorul tuturor zeilor protectori ai pescarilor: NEPTUN- din mitologia romana, grecul POSEIDON sau EBISU- din mitologia japoneza. Daca nu prindeti legatura cu acestia, incercati cu Mama Omida, Magdalena aducatoarea de noroc sau cu clarvazatoarea Mercedesa. Dar e o solutie cam indoielnica…
Cert este faptul ca nu se admit absentele nemotivate, mai ales ca vor fi puse in joc premii substantiale, constand in echipamente de pescuit, diplome, trofee precum si calduroase strangeri de mana! Nu uitati de premiile deja cumparate inca de anul trecut si care se vor reporta la acest concurs!
Asa ca… rabda, Pescarule Feroviar si spera! Ca, poate de data asta…
‘’VALURI DE CRAP pe toti ne cheama
Din balta in balta hoinari
Veniti acum! Pescari de seama
Prieteni si feroviari!’’
valuridecrap- ORGANIZATOR DE INTALNIRI
- Varsta : 13
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 21/07/2011
Re: Cupa ''HEISU NICOLAE'' - Salcuta, jud. Tulcea, 20-21 mai 2013.
Alexandru a scris:danstel a scris:Apasa butonul ''citeaza'' din cel mai recent mesaj ce contine acest tabel si inscrie-te.
nr.
crt.*****nume, prenume participant***** ***numele echipei*** 01. DRESCANU DANUT(TETEA) LA PIOVRA 02. STELIAN BANCILA (DANSTEL) CAUT COECHIPIER 03. ENE ALEXANDRU Gabi, unde esti? 04. COJOCARIU GABI 05. 06. 07. 08. 09. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. 30.
gabi- BUCATAR OFICIAL
- Data de inscriere : 29/09/2011
Am aparut Sandel, credeai ca te las?
gabi- BUCATAR OFICIAL
In legatura cu oportunistii,nici eu nu cred ca au ce cauta la acest concurs.Sa-i vedem intai la sedinte si la celelalte actiuni ale noastre si apoi la concursuri.
gabi- BUCATAR OFICIAL
gabi a scris:Alexandru a scris:danstel a scris:Apasa butonul ''citeaza'' din cel mai recent mesaj ce contine acest tabel si inscrie-te.
nr.
crt.*****nume, prenume participant***** ***numele echipei*** 01. DRESCANU DANUT(TETEA) LA PIOVRA 02. STELIAN BANCILA (DANSTEL) CAUT COECHIPIER 03. ENE ALEXANDRU Gabi, unde esti? 04. COJOCARIU GABI 05. TRADAFIRESCU CRISTIAN LA PIOVRA 06. 07. 08. 09. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. 30.
Trandafirescu Cristian- PESCAR EMERIT
- Data de inscriere : 02/01/2012
Pentru Gabi: si cum se va numi echipa noastra?
Alexandru- Admin
- Data de inscriere : 17/01/2011
Tanar,pescar,cu scule,foarte bulanos se zice...nu caut coechiper pentru concurs...il am pe Drescanu..eu doar ma laud ))))
Demolatorii de mituri...))
ASASINII....concurentei!?!?!
idementul- PESCAR EMERIT
- Data de inscriere : 04/02/2011
Fara propuneri indecente.
MARIAN PESCARUL- MODERATOR
- Data de inscriere : 24/02/2011
Coechiper o sa gasesc.Daca nu' gasesc eu pe cineva liber de contract.
- Varsta : 56
Localizare : Galati
Data de inscriere : 24/02/2011
Buna seara! As veni si eu la concurs. Nu ca sa castig, ci doar sa particip. Sant inscris de mai mult timp pe forum. Ce spuneti, ma primiti?
Radu10- initiat
- Varsta : 39
Data de inscriere : 05/03/2011
Pai vezi ca te cauta danstel in disperare. Cica te vrea!MARIAN PESCARUL a scris:Coechiper o sa gasesc.Daca nu' gasesc eu pe cineva liber de contract.
Alexandru- Admin
Data de inscriere : 17/01/2011
Care ar fi conditiile pentru concurs? Platesc, nu-i problema. Imi pare rau ca n-am mai intrat pe site... Da rezolvam.
Radu10- initiat
pana la urma .....
cine are drept de participare si cine nu....
pentru a sti
si a nu se crea nici o confuzie.....
totusi e vorba de "VALURI DE CRAP"
cine are drept de participare si cine nu....
pentru a sti
si a nu se crea nici o confuzie.....
totusi e vorba de "VALURI DE CRAP"
Vizitato- Vizitator
Pai, eu va intreb, black fish, ca daca nu am loc ma retrag, nicio problema.
Radu10- initiat
nu are nici o legatura cu ceea ce ai intrebat tu
cu stima !!!
cu stima !!!
Vizitato- Vizitator
Haideti sa lamurim un lucru: oricine poate participa la acest concurs de pescuit, lasati-ne doar sa stabilim niste conditii. Black fish, am inteles ca tu ai devenit membru al Asociatiei noastre inca de anul trecut. Deci nu vad care ar fi problema.Atat timp cat esti membru al A.P.S.F.P. VALURI DE CRAP poti participa la toate evenimentele noastre. Punct.
Alexandru- Admin
Eu vorbeam in dreptul meu. Adica ce conditii sa indeplinesc pentru participare. Ca nu inteleg. Am zis: platesc.
Radu10- initiat
black fish si adrianos 81 formeaza FISH CARP TEAM
daca se poate
succes tuturor !!!!!!!!
daca se poate
succes tuturor !!!!!!!!
Vizitato- Vizitator
În urma discutiilor purtate pe forum simt
nevoia sa-mi exprim punctul de vedere şi voi repeta ceea ce am afirmat în
mesajele anterioare :
,,La început nu a fost nimic, apoi precum
povestea celor zece negrii mititei citită într-o oglindă am început să devenim
o entitate. Experienţa anilor prin care am trecut a închegat un colectiv care
nu a fost nicodată selectiv din punct de vedere al membrilor reuşind să
descoperim părţile bune ale fiecăruia, respectiv să ne tolerăm reciproc micile
defecte. Peste tot pe unde ne-am desfăşurat expediţiile pescăreşti ne-am făcut
prieteni oameni simplii: Nea Vasile de la Rachelu, Nea Dumitru de la Jijila,
Nea Pletea de la Pisica, Nea Miluţă de la Prut şi mulţi alţii de care o să ne
amintim întodeauna cu plăcere şi de la care am avut câte ceva de învăţat.
Anii
au trecut şi prin prieteni prietenilor noştri colectivul s-a mărit, devenind precum culorile
curcubeului de pe sigla asociaţiei, nefiind limitat numai la feroviari,
deschidere care putem afirma că a fost un câştig pentru noi şi ne bucurăm că am
reuşit să atragem alţi împăţimiţi în ale pescuitului care iubesc totodată
natura.
O să spunem poate că lucrurile acestea le
făceam şi până acuma, dar poate nu este bine să ne limităm numai la atât, acest
lucru ne poate deschide alte oportunităţi în a colabora cu alţi oameni iubitori
de natură alte asociaţii şi de ce nu în a căuta să o protejăm.”
Personal asa am vazut si asa vad in continuare VALURI de CRAP. Eu
nu ma pot dezice de cele afirmate.
Cotizatia pe care o platim este simbolica.
Sustinerea financiara vine de la oameni care au vazut ceva frumos in ceea ce
facem si cum gandim. Oameni care nu au participat niciodata sau nu vor
participa niciodata la evenimentele organizate. Indiferent de modul in care am
fost judecati pentru faptele noastre acest lucru nu ne da dreptul sa fim
egoisti. Fiecare om are ceva bun si frumos in suflet. Menirea VALURI DE CRAP
este sa vada acest lucru si sa-l aprecieze.
Cu stimă !
Octavian Donose
nevoia sa-mi exprim punctul de vedere şi voi repeta ceea ce am afirmat în
mesajele anterioare :
,,La început nu a fost nimic, apoi precum
povestea celor zece negrii mititei citită într-o oglindă am început să devenim
o entitate. Experienţa anilor prin care am trecut a închegat un colectiv care
nu a fost nicodată selectiv din punct de vedere al membrilor reuşind să
descoperim părţile bune ale fiecăruia, respectiv să ne tolerăm reciproc micile
defecte. Peste tot pe unde ne-am desfăşurat expediţiile pescăreşti ne-am făcut
prieteni oameni simplii: Nea Vasile de la Rachelu, Nea Dumitru de la Jijila,
Nea Pletea de la Pisica, Nea Miluţă de la Prut şi mulţi alţii de care o să ne
amintim întodeauna cu plăcere şi de la care am avut câte ceva de învăţat.
Anii
au trecut şi prin prieteni prietenilor noştri colectivul s-a mărit, devenind precum culorile
curcubeului de pe sigla asociaţiei, nefiind limitat numai la feroviari,
deschidere care putem afirma că a fost un câştig pentru noi şi ne bucurăm că am
reuşit să atragem alţi împăţimiţi în ale pescuitului care iubesc totodată
natura.
O să spunem poate că lucrurile acestea le
făceam şi până acuma, dar poate nu este bine să ne limităm numai la atât, acest
lucru ne poate deschide alte oportunităţi în a colabora cu alţi oameni iubitori
de natură alte asociaţii şi de ce nu în a căuta să o protejăm.”
Personal asa am vazut si asa vad in continuare VALURI de CRAP. Eu
nu ma pot dezice de cele afirmate.
Cotizatia pe care o platim este simbolica.
Sustinerea financiara vine de la oameni care au vazut ceva frumos in ceea ce
facem si cum gandim. Oameni care nu au participat niciodata sau nu vor
participa niciodata la evenimentele organizate. Indiferent de modul in care am
fost judecati pentru faptele noastre acest lucru nu ne da dreptul sa fim
egoisti. Fiecare om are ceva bun si frumos in suflet. Menirea VALURI DE CRAP
este sa vada acest lucru si sa-l aprecieze.
Cu stimă !
Octavian Donose
Donose Octavian- PRESEDINTE
- Varsta : 63
Data de inscriere : 21/01/2011
Anul trecut, inainte de concursul organizat la Movileni, 07-08 mai 2013, am intrat pentru prima oara pe forumul Valuri de Crap, din postura de pescar si feroviar, dar fara sa fiu membru activ al asociatiei, sub userul "Danstel", si am postat urmatorul mesaj: "Daca mai exista un loc in lista de concurs ma bag si eu, daca nu, va doresc fire intinse".
Cu toate ca legaturile mele cu asociatia existau doar prin relatiile de amicitie cu unii dintre membrii activi ai acesteia, administratorul forumului a raspuns dorintei mele de participare la concurs astfel: "Sigur danstel! Urmeaza pasii:citeste drepturile si obligatiile membrilor APSFP Valuri de Crap..........te inscrii in lista de participare la concurs, in data de 7 mai te prezimti la concurs.............Esti bine venit!
M-am inscris, m-am prezentat, am participat timid si am castigat...o experienta minunata alaturi de niste oameni extraordinari, devenisem membru al Asociatiei Valuri de Crap.
Apoi au urmat alte intalniri extraordinare la care am putut participa, Scurta 4-7 octombrie 2012, La Salcami 23 februarie 2013, si legaturile mele cu membrii asociatieii au inceput sa se cimenteze.
Acum cand analizez obiectiv dezbaterile privind participarea la concursul de anul acesta, dezbateri in care m-am implicat si eu, ma intreb daca nu am devenit egoist, daca nu cumva, dupa ce eu am obtinut ceva ce mi-am dorit, nu mai vreau sa impart cu nimeni.
Daca anul trecut nu as fi fost acceptat, daca raspunsul adminstratorului ar fi sunat astfel:"Pot participa doar membrii asociatiei", astazi eu as mai fi aici?
Cine are dreptul sa participe? Cate echipe incap in lista? Raspunsul il vom primi dupa ce se vor analizeaza conditiile si regulile impuse proprietarul lacului.
Stima si respect pentru toti pescarii!
Stelian Bancila
Cu toate ca legaturile mele cu asociatia existau doar prin relatiile de amicitie cu unii dintre membrii activi ai acesteia, administratorul forumului a raspuns dorintei mele de participare la concurs astfel: "Sigur danstel! Urmeaza pasii:citeste drepturile si obligatiile membrilor APSFP Valuri de Crap..........te inscrii in lista de participare la concurs, in data de 7 mai te prezimti la concurs.............Esti bine venit!
M-am inscris, m-am prezentat, am participat timid si am castigat...o experienta minunata alaturi de niste oameni extraordinari, devenisem membru al Asociatiei Valuri de Crap.
Apoi au urmat alte intalniri extraordinare la care am putut participa, Scurta 4-7 octombrie 2012, La Salcami 23 februarie 2013, si legaturile mele cu membrii asociatieii au inceput sa se cimenteze.
Acum cand analizez obiectiv dezbaterile privind participarea la concursul de anul acesta, dezbateri in care m-am implicat si eu, ma intreb daca nu am devenit egoist, daca nu cumva, dupa ce eu am obtinut ceva ce mi-am dorit, nu mai vreau sa impart cu nimeni.
Daca anul trecut nu as fi fost acceptat, daca raspunsul adminstratorului ar fi sunat astfel:"Pot participa doar membrii asociatiei", astazi eu as mai fi aici?
Cine are dreptul sa participe? Cate echipe incap in lista? Raspunsul il vom primi dupa ce se vor analizeaza conditiile si regulile impuse proprietarul lacului.
Stima si respect pentru toti pescarii!
Stelian Bancila
danstel- PESCAR EMERIT
- Varsta : 58
Localizare : Galati, 0745314653
Data de inscriere : 20/04/2012
Ati auzit de ursul pacalit de vulpe? Eu sunt ))
- Varsta : 50
Data de inscriere : 02/01/2012
De ce ai bagat coada in balta inghetata?
danstel- PESCAR EMERIT
Mariane,esti cuplat cu Danstel...pe viata )).Asa cum sunt eu cu Drescanu ))
- Varsta : 50
Data de inscriere : 02/01/2012
gabi a scris:Alexandru a scris:danstel a scris:Apasa butonul ''citeaza'' din cel mai recent mesaj ce contine acest tabel si inscrie-te.
nr.
crt.*****nume, prenume participant***** ***numele echipei*** 01. DRESCANU DANUT(TETEA) LA PIOVRA 02. STELIAN BANCILA (DANSTEL) CAUT COECHIPIER 03. ENE ALEXANDRU Gabi, unde esti? 04. COJOCARIU GABI 05. Dan Calciu caut coechipier sau ma resemnez arbitru si bucatar 06. 07. 08. 09. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. 30.
dan calciu- PESCAR EMERIT
- Varsta : 55
Localizare : galati romania
Data de inscriere : 16/02/2012
dan calciu a scris:Apasa butonul ''citeaza'' din cel mai recent mesaj ce contine acest tabel si inscrie-te.
nr.
crt.*****nume, prenume participant***** ***numele echipei*** 01. DRESCANU DANUT(TETEA) LA PIOVRA 02. STELIAN BANCILA (DANSTEL) CAUT COECHIPIER 03. ENE ALEXANDRU Gabi, unde esti? 04. COJOCARIU GABI 05. TRANDAFIRESCU CRISTIAN LA PIOVRA 06 Dan Calciu caut coechipier sau ma resemnez arbitru si bucatar 07. Razvan Negru & Adrianos 81 FYSH CARP TEAM 08. 09. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. 30.
Vizitato- Vizitator
Pentru toti a existat un inceput.Nu punem cazul lui Gabi.Cred ca toti aduc un plus echipei dar cred ca noiii veniti trebuie sa invete sa se integreze si sa nu ia concursul ca ocompetitie la singe si de ademonstra ca chiar e cel mai bun.Insasi intilnirea e cea mai importanta si ce_a mai placuta cu bune cu rele dar suntem impreuna si amintirile ramin, si cei care vor sa vina cu noi cu asta trebuie sa ramina.Uitati cazul lui Danstel, si numai scapam de el glumesc bine inteles.
Data de inscriere : 24/02/2011
Of, cum le mai judeci tu pe toate, MARIAN PESCARUL! Da, eu te intreb respectuos, de ce nu te inscrii pe lista? Ca, concursul fara tine e ca nunta fara lautari... Vrei sa-ti cedez locul meu in echipa cu Gabi? Stii ca sant in stare...
Alexandru- Admin
Imi place la nebunie semnatura lui dan calciu: ''pupati si eliberati!...?''
Alexandru- Admin
De mine nu scapati asa usor. Daca e nevoie ma inscriu in lista de inca 22 de ori.
Are dreptate Calciu, dar depinde la ce pescuiesti...
danstel- PESCAR EMERIT
exista specii care daca le-ai pescuit si le-ai pupat..., nu poti sa le duci acasa ca intri in conflict...
danstel- PESCAR EMERIT
Adrianos 81, apreciem faptul ca te-ai inscris la concurs! Te-as ruga inca o data sa te prezinti in forumul intitulat ''sa ne prezentam''. Este una din regulile acestui forum. De ce? Acest lucru ne ajuta sa ne cunoastem intre noi. Si... asa ar fi elegant!
Multumim!
Multumim!
Alexandru- Admin
Pai si daca nu pescuiesti...nimic? Ce pupi si eliberezi?danstel a scris:De mine nu scapati asa usor. Daca e nevoie ma inscriu in lista de inca 22 de ori.
Alexandru- Admin
De 21 de ori! Pozitia 22 va fi ocupata de... coropisnita!danstel a scris:De mine nu scapati asa usor. Daca e nevoie ma inscriu in lista de inca 22 de ori.
Alexandru- Admin
La concursul asta o las acasa ca nu a platit cotizatia....
danstel- PESCAR EMERIT
La bucatarie cu ea!
Alexandru- Admin
O mancam??? Am auzit ca aste contin carne de cal.
danstel- PESCAR EMERIT
No, no, no! O punem sa gateasca. Drept pedeapsa.
Alexandru- Admin
Calciu eu zic sa te resemnezi cu participarea la concurs ca pescar. Eu zic ca arbitru bucatar te prinde. Sandel ce zici avem nevoie de el la bucatarie?
gabi- BUCATAR OFICIAL
Localizare : Galati, Romania
Data de inscriere : 29/09/2011
Nu cred, ca asta pupa si elibereaza...
Alexandru- Admin
Adrianos 81,te rog sa te inscrii pe lista cu numele complet pentru ca asa e frumos.
gabi- BUCATAR OFICIAL
Sandu m-am gindit la un nume de echipa .Dar vorbim intii la telefon.
gabi- BUCATAR OFICIAL
Cine pe cine pupa cand se elibereaza???
idementul- PESCAR EMERIT
- Varsta : 62
Localizare : La mine.......acasa
Data de inscriere : 04/02/2011
Sa vedeti voi pupaturi in prima seara?
danstel- PESCAR EMERIT
Si dimineata toata lumea striga dupa IORGUUUUU
danstel- PESCAR EMERIT
domnule Alexandru, va multumesc pentru invitatia de a participa la acest eveniment/concurs si as fi deosebit de incantat, dar NU POT FI OPORTUNIST. In continuare doresc sa raman un mic membru al acestui forum, doar pentru simplul fapt ca sunteti simpatici. imi place ceea ce faceti si acest model incerc si eu sa-l implementez la locul meu de munca. va luam ca un exemplu bun de urmat, intai distractia si apoi munca, ceea ce corect spune un coleg de al dvs "importanta este intalnirea nu concursul in sine". deci distractie cat mai placuta si sa auzim numai de bine.
cornel- incepator
Localizare : SCURTA
Data de inscriere : 10/05/2012
V-am invitat, deci nu puteti fi oportunist. Ne-ar face placere sa participati la acest concurs pentru ca simpatia cred ca e reciproca. Discutiile dinainte erau legate de unele intamplari care nu merita luate in seama. Propunerea mea ramane deshisa. Daca va hotarati sa vaniti la concurs, santeti binevenit!
Va asteptam!
Va asteptam!
Alexandru- Admin
Am trecut marti pe la Salcuta , si deja erau instalate 2 corturi !
razvan negru- PESCAR EMERIT
- Varsta : 43
Localizare : GALATI
Data de inscriere : 16/04/2012
Gabi in calitate de vice cred ca esti arbitru, m-ai ramine un post ptr coechipierul tau, sau Sandu face echipa cu mine.
ce zici?
ce zici?
in ce priveste ,,pupati si eliberati,, toti pescarii stiu ce...
Daca este vorba de femei nu trebuie sa o pupi ca s-o eliberezi!
Daca este vorba de femei nu trebuie sa o pupi ca s-o eliberezi!
nu stiu de ce va lamentati atat si va tot plangeti......credeam ca e o asociatie serioasa formata din pescari adevarati insa vad doar rautate si invidie cu siguranta nu as vrea sa fac parte dintr-un astfel de grup,sper sa ma insel si sa nu fie asa cum mi-au lasat impresia comentariile de mai sus............fire intinse va doresc domnilor si distractie placuta la concursuri va doreste un fost cfr-ist(scb ct1)
Vizitato- Vizitator
Din pacate,domnule...fost cfr-ist ti-ai dat cu...''presupusul'' in necunostinta de cauza!! .In mod normal,zic eu,ar fi trebuit sa va informati cat de cat, de motivele pentru care,unii dintre noi, sunt ceva mai....reticenti vis-a-vis de noii veniti intr-un''astfel de grup''.Nu-mi dau seama unde ati sesizat ''DOAR rautate si invidie''??? si va asigur ca, fara indoiala va-ti INSELAT!! In rest in numele membrilor asociatiei,va multumim pentru ''fire-ntinse si distractie placuta la concursuri'' .Actual cfr-ist (IDM Bb.Tj)Cu stima
idementul- PESCAR EMERIT
Pai se duscuta atat de moaca si oportunisti cand vb de taxa de 30 ron si balti in care cam oricine cu un minim de cunostinte are intrare moaca... numai bn impegat
Vizitato- Vizitator
Adrianos,daca aceasta e impresia ta despre noi, cu siguranta te-ai inselat.Daca intri si vezi "arhiva "cu intilnirile noastre ai sa vezi ca nu e asa.Oricum din primele cuvinte pe care le-ai pus pe forum nu mi-ai facut o impresie buna asa ca dragoste cu de-a sila nu se poate
gabi- BUCATAR OFICIAL
Dane,nu zic nimic,eu cu Sandu deja am format o echipa.
gabi- BUCATAR OFICIAL
d-nul adrianos81 ai facut un comentariu deranjant la adresa membrilor APSF si Prietenii ,,VALURI DE CRAP,, si nu cred ca ne cunosti,sa nu mai spun de participare la macar un eveniment.
Practic esti o fantoma care murdareste, iar comentariile urite pastreaza-le pentru anturajul tau.
Invata pentru inceput sa respecti ca sa fii respectat, domnule NIMENI!!!
Practic esti o fantoma care murdareste, iar comentariile urite pastreaza-le pentru anturajul tau.
Invata pentru inceput sa respecti ca sa fii respectat, domnule NIMENI!!!
Nu am vrut sa jicnesc pe nimeni,dk citesti mai atent ce am scris,domnle Cineva
Vizitato- Vizitator
Corect se scrie,si pronunta, ''jignesc''.Litera ''buclucasa'' se afla cu un rand mai sus pe tastatura,si... mai la dreapta....'' domnle'' ex cfr-ist,scb-ist..ist..ist......
idementul- PESCAR EMERIT
Vizitato a scris:dan calciu a scris:Apasa butonul ''citeaza'' din cel mai recent mesaj ce contine acest tabel si inscrie-te.
nr.
crt.*****nume, prenume participant***** ***numele echipei*** 01. DRESCANU DANUT(TETEA) LA PIOVRA 02. STELIAN BANCILA (DANSTEL) CAUT COECHIPIER 03. ENE ALEXANDRU Gabi, unde esti? 04. COJOCARIU GABI 05. TRANDAFIRESCU CRISTIAN LA PIOVRA 06 Dan Calciu caut coechipier sau ma resemnez arbitru si bucatar 07. Razvan Negru FYSH CARP TEAM 08. 09. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. 30.
razvan negru- PESCAR EMERIT
- Varsta : 43
Localizare : GALATI
Data de inscriere : 16/04/2012
Pagina 2 din 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Subiecte similare
» Cupa de pescuit recreativ Heisu Nicolae - ediția a XII-a
» Concurs de pescuit recreativ: Cupa Heisu Nicolae ediția a X - a
» Concurs de pescuit recreativ: CUPA HEISU NICOLAE ediția a IX-a
» Concurs de pescuit recreativ: Cupa Heisu Nicolae ediția a XI - a
» Cupa de pescuit recreativ Heisu Nicolae - ediția a XIII-a
» Concurs de pescuit recreativ: Cupa Heisu Nicolae ediția a X - a