Deschiderea sezonului de pescuit (''VENEA O GARA... PE SIRET'') - 14-17 iunie 2012, localitatea Padureni-Putna, jud.Vrancea.
+6
m1966ak
Donose Octavian
idementul
Trandafirescu Cristian
adibaiacos
Alexandru
10 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Deschiderea sezonului de pescuit (''VENEA O GARA... PE SIRET'') - 14-17 iunie 2012, localitatea Padureni-Putna, jud.Vrancea.
Rezumarea primului mesaj :
Aici vom planifica deschiderea sezonului 2012. Ne vom hotari asupra perioadei, a locatiei (am inteles ca va fi undeva pe la Padureni Putna), dupa care vom deschide lista cu participanti. Adica vom face ceea ce stim noi mai bine.
Aici vom planifica deschiderea sezonului 2012. Ne vom hotari asupra perioadei, a locatiei (am inteles ca va fi undeva pe la Padureni Putna), dupa care vom deschide lista cu participanti. Adica vom face ceea ce stim noi mai bine.
Ultima editare efectuata de catre Alexandru in Joi Aug 30, 2012 4:39 pm, editata de 3 ori
Alexandru- Admin
- Varsta : 56
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011
Re: Deschiderea sezonului de pescuit (''VENEA O GARA... PE SIRET'') - 14-17 iunie 2012, localitatea Padureni-Putna, jud.Vrancea.
Da,da sa-l urmarim sa nu fuga cu marfa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trandafirescu Cristian- PESCAR EMERIT
- Data de inscriere : 02/01/2012
Re: Deschiderea sezonului de pescuit (''VENEA O GARA... PE SIRET'') - 14-17 iunie 2012, localitatea Padureni-Putna, jud.Vrancea.
Eu ma duc pe carasi.Si daca e si un somotel ,ma scot si cistig si concursul.Dar e o mare problema trebuie sa vad cum ma descurc cu liberele .Gabi sa bagat deja si e o mare problema .
MARIAN PESCARUL- MODERATOR
- Data de inscriere : 24/02/2011
Eu sunt tare curios cum o fi zona?
- Data de inscriere : 24/02/2011
Nu stiu exact. Asteptam amanunte...
Alexandru- Admin
- Data de inscriere : 17/01/2011
multumesc pentru aprecieri,dar sa stii idementule ca crapul a fost dus la admin. acasa .
rumburak- incepator
- Data de inscriere : 28/04/2012
si nici macar nu a avut icre.
rumburak- incepator
- Data de inscriere : 28/04/2012
Mai,mai,mai,Rumburak zici? Mai degraba Pinochio..................Te-a vazut de la balcon cu benoclu......si-i mai si intra mirosul in casa..............Daca era la regim mierlea.......
- Data de inscriere : 02/01/2012
Aoleu, mai rumburak, cum ma bagi tu la inaintare! Zi mai bine ca asta ne-a fost intelegerea... numai ca pestanu' s-a stricat pe drum catre mine... cu tot cu icre. Si cu burta! Acuma cine-i vinovat? Eu cred ca idementul - ca prea ne-a blestemat si a dat acatiste...rumburak a scris:multumesc pentru aprecieri,dar sa stii idementule ca crapul a fost dus la admin. acasa .
Alexandru- Admin
- Data de inscriere : 17/01/2011
COMPLOTISTII
"Intarata-i drace" si iai usurel,ca spun tot,ca la D.N.A. Vas'zica,asa;toata sfariiala a fost o....conspiratie Bai,jos palaria;ma-ti "tradus":Conspiratie:Rumburak+Sandica Diversiune:Rumburak+gratar+peste Piste false:"pestan' stricat pe drum''!?!? parca ati facut scoala la S.R.I. Acu' chiar ca ati"dezgropat securea razboiului"!!! Urmeaza REVANSA
idementul- PESCAR EMERIT
- Data de inscriere : 04/02/2011
Venea o....gasca pe Siret
Mai fratilor am glumit ,povestit,am facut bascalie ,dar hai sa mai vorbim si lucruri serioase.Asadar-deschiderea sezonului-.Nu mai stiu exact cine a propus locatia respectiva,dar am vazut ca Adibaiacos a facut cateva referiri la zona.Haideti, care stie mai multe despre zona,ce apa este(curgatoare ,lac ,balta,iaz),la ce peste ne putem astepta,zona de campare,etc.stiti voi despre ce vorbesc,deci care stie mai multe sa posteze amanunte pe site,ca,iata,a ramas mai putin de o luna pana la data stabilita si de acum trebuie sa incepem sa ne organizam.Asteptam
idementul- PESCAR EMERIT
- Varsta : 62
Localizare : La mine.......acasa
Data de inscriere : 04/02/2011
Asa este ne lipsesc informatiile .
Localizare : Galati
Data de inscriere : 24/02/2011
laPadureni particip la concurs si las in grija ta sandu arbitrajul si bucataria
dan calciu- PESCAR EMERIT
- Varsta : 55
Localizare : galati romania
Data de inscriere : 16/02/2012
Venea o...GASCA pe Siret
Da ce, o punem de-un concurs si la Padureni?Cred ca doar,asa,de"amorul artei" ca la buget s-a subtiat treaba.O facem spre satisfactia "orgoliilor personale" .Iar cu bucataria,zic eu,sa ne organizam de data asta cam asa:In fiecare zi cate o echipa(4,5,insi) se ocupa de tot,papa, lemne de foc,vesela etc. adica TOT, apoi preda" stafeta"Asa cred ca nu vor mai apare micile "intepaturi" dintre membri. Acu' daca se va-ntampla ca in componenta vreunei echipe,toti sa fie "paraleli" cu gatitul,asta e, ne asumam riscul Dar sa stiti ca "tot raul spre ...bine" stiti de ce?Pai nu se poate sa existe om in lumea asta mare care sa nu stie sa faca macar un....gratar.Deci vom manca numai... gratare Ei? ce spune-ti de propunerea mea
idementul- PESCAR EMERIT
ALOOO,mai traiti mai fratilor? Oare chiar asa de "extenuant" a fost concursul de nu mai puteti scrie doua vorbe?V-am rugat de ceva amanunte despre Padureni,ori o fi vreo cacealma?Hai curaj!!!
idementul- PESCAR EMERIT
Nu-i cacealma,e carre de popi cu popa-n coada.............................
- Varsta : 50
Data de inscriere : 02/01/2012
Imi pare rau ca tre sa va dau o veste... mai putin buna si anume: din motive tehnice actiunea ''Venea o... gara pe Siret'' se amana pentru luna august, la o data care va fi stabilita ulterior. Daca aveti alte propuneri in legatura cu deschiderea sezonului 2012, santeti invitati sa le expuneti! Poate in vreo locatie mai apropiata sau la alta data... Pe la Scurta (unde am deschis sezonul 2011) ? Cineva spunea ca sa venim cu consoartele?!? Asteptam provocari!
Alexandru- Admin
Sau mergem in England, dupa idementul?
Alexandru- Admin
cand vine sa-i spuneti "sir drescanu" ca altfel o patim............
Va salut copii,din "batrana" Anglie,dupa ceea ce am citit mai sus sunt profund dezamagit,mai ales ca eu m-am pregatit financiar,logistic si nu in ultimul rand,phisic pentru "deschidere".Va rog eu mult ,nu ma dezamagiti,si uite eu propun 3 locatii:Scurta sau undeva pa Prut sau la Blasova....ei ce spune-ti?Treaba cu consoartele nu ma deranjeaza dar la mine nu-i posibil pentru ca Cici incepe munca,si nici la data nu pot face rabat sub nici un motiv.Eu oricum o fi imi iau calabalacul si o tai undeva ,de preferinta la o balta ca sa-mi probez noua achizitie,exact in perioada stabilita.Cu multa stima tuturor...Sir Drescanu duke of....Micro 21
idementul- PESCAR EMERIT
Mai bine zis "Sir Duffy Duck",hi,hi,hi,hi,hi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Din discutiile cu prieteni din zona, acestia au propus sa inlocuim deschiderea sezonului de la Padureni-Putna, unde nu se mai poate intra cu masina, cu "Ciuslea". Aceasta se afla intre Focsani si marasesti, in zona comunei Garoafa.
Asadar, asteptam propuneri, sugestii si inscrieri.
Asadar, asteptam propuneri, sugestii si inscrieri.
adibaiacos- PESCAR EMERIT
- Varsta : 57
Localizare : Braila
Data de inscriere : 21/01/2011
Va salut din nou.Am vazut ce a postat Adi si eu...subscriu,dar,din pacate,vad ca va-ti cam...dezumflat In afara de Cristi ,Sandu,Adi si mine nu mai spune nimeni nimic.Cornele..Gabi...Mariane..Iuliane..Nea Stelica haideti mai fratilor mai mergem sau nu.Am inteles ca domnul presedinte al asociatiei,din motive intemeiate ,nu poate sa mai participe.Dar eu nu vad niciun motiv sa nu facem noi o iesire,la aceeasi data uite Adi a venit cu propunerea Ciuslea.Adi asteptam ceva detalii...si haideti ca timpu-i scurt
idementul- PESCAR EMERIT
cam asa se prezinta lacul de la Ciuslea
https://www.youtube.com/watch?v=mqfeELsaLpE
https://www.youtube.com/watch?v=mqfeELsaLpE
ALTA PROPUNERE
Adi am vazut si eu.Cam nasol de pescuit,taluzul ala-i foarte inclinat,locuri de campare..nu prea, se vad in departare niste copaci,da-s cam...raruti,nu stiu ce sa spun.Iar peste,daca-ai vazut,numai "osanditi" cum le spune Cornel.Vin si eu cu o propunere:Salcuta,peste Dunare,8 km.de la Zaclau in dreptul Latimei.Avantaje:Aproape(benzina nici nu se mai pune);daca ramanem fara "provizii" Zaclaul e aproape;locuri de campare f.bune;acces cu masina excelent;peste are,oricum mai de calitate decat ce am vazut la Ciuslea (acum 3 ani au bagat puiet de crap la200-300 g buc. 5 t. care,cred eu ca s-a facut destul de marisor)+ca tine toate speciile de peste.Dezavantaje:Bacul(dar daca ne cuplam 2-3 la masina,15 ron nu cred sa fie o problema);nu am certitudinea ca permite camparea peste noapte,dar venind de la Tulcea cu ceva timp in urma(era cam 17-18 h)am vazut corturi,si apoi daca ne hotaram sa mergem aici daca nupermite campare peste noapte traversam soseaua si asezam tabara la Latime.Ei ce spune-ti?
idementul- PESCAR EMERIT
Corect Idementule,daca-i dupa mine mergem si la rusi...........daca este apa, peste, si copaci,restul e poveste............
si eu as fi de acord, mai asteptam semnale si de la altii.
Bai fratilor, nu v-ati saturat de betoane? Ce Doamne-iarta-ma sa facem la Ciuslea? Parerea mea este sa cautam un loc mai ''pitoresc''... Salcuta ar fi frumos!
Ar mai fi un loc minunat tot peste Dunare inspre Braila, cam prin dreptul Portului mineralier. Cam vreo cinci km de la bac. Problema acolo ar fi Dunarea crescuta... Oricum haideti sa ne hotaram asupra unui loc unde poti campa, unde ai umbra si conditii de... distractie! Adica un foc de tabara, o baie... stiti voi! Ca peste si-asa nu prindeti!
Bacul la Galati costa 18 lei dus cu sofer inclus. Dar asta nu cred ca-i o piedica... Dupa cum spuneai, Sire, daca ne cuplam trei insi la masina problema se rezolva.
Ar mai fi un loc minunat tot peste Dunare inspre Braila, cam prin dreptul Portului mineralier. Cam vreo cinci km de la bac. Problema acolo ar fi Dunarea crescuta... Oricum haideti sa ne hotaram asupra unui loc unde poti campa, unde ai umbra si conditii de... distractie! Adica un foc de tabara, o baie... stiti voi! Ca peste si-asa nu prindeti!
Bacul la Galati costa 18 lei dus cu sofer inclus. Dar asta nu cred ca-i o piedica... Dupa cum spuneai, Sire, daca ne cuplam trei insi la masina problema se rezolva.
Alexandru- Admin
A! Era sa uit! Lasati-o mai moale cu crescatoriile, ca m-am lamurit! Ce actiune am fi facut cu treispe milioane- cu cazare la pensiune, transport cu barca , mese festive, etc.- nu mai departe de Isaccea! Da'... asta e!
Alexandru- Admin
Salut!de acord Sandica da...eu pe 14 tot plec ,oriunde ar fi ,sa mai uit de....avioane..brrr
idementul- PESCAR EMERIT
Cei care vor să meargă într-o zonă în care se poate campa, pot alege peisajul mirific de la Poalele Munţilor Măcin. Este vorba despre amenajarea Sălcuţa, unde ziua de pescuit costă 40 de lei şi de unde poţi pleca lejer cu câteva kilograme bune de crap, caras sau biban.
Se pare ca la Salcuta mai scoatem din buzunare 120 lei de persoana pe 3 zile....
Se pare ca la Salcuta mai scoatem din buzunare 120 lei de persoana pe 3 zile....
Ciuslea i se spune in Vrancea dar de fapt este barajul Movileni de pe Siret care este si denumirea oficiala. Si de fapt lacul de acumulare se afla in judetul Galati si numai o bucate mica din malul drept se afla in judetul Vrancea
THEO66- initiat
- Varsta : 58
Localizare : GALATI
Data de inscriere : 06/07/2011
Pentru ca nu s-a mai inscris nimeni, va anunt ca eu voi pescui de vineri seara pana duminica dimineata la trecere bac Galati; Acolo ma gasiti, impreuna cu d-l Matache, Florin Manea si Calciu Dan.
Intrucat actiunea '' Venea o gara... pe Siret'' s-a nascut moarta, dati-mi voie sa inchid acest topic.
Alexandru- Admin
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Deschiderea sezonului 2011 - 02-05 iunie. Scurta, langa Cotul Pisicii
» Deschiderea sezonului de pescuit 2013: ''URMEAZA STATIA RACHELU CU... MOMEALA PE PARTEA STANGA!''
» ''CAP, COADA SAU...LAMAIE?''. Scurta, 04-07.10.2012
» ''Operatiunea PINGUIN''. Victoria, jud.Tulcea, iunie 2009
» ''Operatiunea MONOFILAMENT''. Rachelu, jud.Tulcea, 17-20 iunie 2010.
» Deschiderea sezonului de pescuit 2013: ''URMEAZA STATIA RACHELU CU... MOMEALA PE PARTEA STANGA!''
» ''CAP, COADA SAU...LAMAIE?''. Scurta, 04-07.10.2012
» ''Operatiunea PINGUIN''. Victoria, jud.Tulcea, iunie 2009
» ''Operatiunea MONOFILAMENT''. Rachelu, jud.Tulcea, 17-20 iunie 2010.
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum