VALURI DE CRAP
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

SEDINTA EXTRAORDINARA A MEMBRILOR A.P.S.F.P.

5 participanți

In jos

SEDINTA EXTRAORDINARA A MEMBRILOR A.P.S.F.P. Empty SEDINTA EXTRAORDINARA A MEMBRILOR A.P.S.F.P.

Mesaj Scris de Alexandru Joi Iul 04, 2013 10:56 am

Duminica, 07 iulie 2013, ora 07:30, toti membrii ''VALURI DE CRAP'' sant convocati la sedinta extraordinara a Asociatiei, sedinta ce va avea loc la Tulucesti si care va avea ca subiect alegerea echipei (sau a echipelor) care sa ne reprezinte la Concursul National de Pescuit de anul acesta.
Dupa dezbatere va avea loc, tot la Tulucesti, o partida ''fulger'' de pescuit.
Va asteptam in numar cat mai mare!
Alexandru
Alexandru
Admin
Admin

Varsta : 56
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

SEDINTA EXTRAORDINARA A MEMBRILOR A.P.S.F.P. Empty Re: SEDINTA EXTRAORDINARA A MEMBRILOR A.P.S.F.P.

Mesaj Scris de Trandafirescu Cristian Joi Iul 04, 2013 8:12 pm

La 7,30 in gara,ok?
Trandafirescu Cristian
Trandafirescu Cristian
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 50
Localizare : Galati
Data de inscriere : 02/01/2012

Sus In jos

SEDINTA EXTRAORDINARA A MEMBRILOR A.P.S.F.P. Empty Re: SEDINTA EXTRAORDINARA A MEMBRILOR A.P.S.F.P.

Mesaj Scris de Trandafirescu Cristian Joi Iul 04, 2013 11:24 pm

Din pacate,sunt de tura la serviciu,asa ca,cu parere de rau nu pot veni,dar la Marea Deschidere vin 1000%.
Trandafirescu Cristian
Trandafirescu Cristian
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexandru Vin Iul 05, 2013 8:34 am

Din pacate, d-ul Donose nu a a mai avut timp aseara sa posteze pe forum amanunte despre aceasta sedinta, asa ca mi-a lasat mie placerea de a va anunta urmatoarele:
- duminica la ora 05:30 (si nu la 07:30 cum am postat in primul mesaj), cei ce vor sa pescuiasca se vor intalni in gara Tulucesti;
- partida ''fulger'' de pescuit va dura pana la ora 13:00;
- in jurul orei 14:00 se va servi traditionalul bors de peste;
- imediat dupa aceea va avea loc sedinta membrilor ''valuri de crap''.
Cei care nu sant amatori de pescuit in ziua respectiva pot veni direct la sedinta, la ora 14:00.
Alexandru
Alexandru
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de danstel Vin Iul 05, 2013 10:35 am

Ne vedem duminica la ora 5:30 in Gara la Tulucesti
danstel
danstel
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 58
Localizare : Galati, 0745314653
Data de inscriere : 20/04/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de Trandafirescu Cristian Vin Iul 05, 2013 6:25 pm

ferice de voi...
Trandafirescu Cristian
Trandafirescu Cristian
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Sus In jos

Mesaj Scris de Donose Octavian Vin Iul 05, 2013 9:07 pm

Buna dimineata VALURI DE CRAP,
Probabil ca acest mesaj postat pe forum a luat prin surprindere pe multi dintre Dvs.. Intentia noastra exprimata prin mesajul transmis la postul local de televiziune dupa concursul de la Salcuta  de a participa la competitii nationale de pescuit sportiv face parte din strategia asociatiei. Acum prin contarctul de sponsorizare inechieiat si finantat putem face acest lucru. Prin concursul organizat am incercat de fapt sa facem o selectie a celor care sa ne reprezinte la un nivel superior la competitiile de pescuit la crap.
In contextul aspectelor mentionate anterior am hotarat ca duminica 07.07.2013 la ora 14,00 sa oraganizam o sedinta cu membrii asociatiei avand ca punct de intanlire Hm Tulucesti.
Ordinea de zi a sedintei este in a desemna cine sa ne reprizinte la aceste competitii.
Conform traditiei la astfel de evenimente desfasurate in plin sezon de pescuit, nu poate lipsi o saramura sau o ciorba de peste motiv pentru care pentru impatimiti propun o intinlire prealabila in locatia mentionata la ora 5,30 pentru a face o incursiune la pescuit in zona, pana la ora 14,00 astfel incat sa aputem asigura materia prima pentru meniul propus. Pentru cei care nu au posibilitate sau placerea de a participa la o chiticareala in stilul VALURI DE CRAP ramine ca ca ora de intanlire ora 14,00.
Asa cum am afirmat si in mesajele transmise anterior vreau ca decizia luata sa nu fie bazata pe orgolii personale si sa ne gandim ca VALURI DE CRAP trebuie sa existe in continuare cu sau fara noi.
Scuze pentru decalajul orar mesajul a fost compus in noaptea de joi/vineri si acum am reusit sa-l postez pe forum.
Toate cele bune VALURI DE CRAP.

Donose Octavian
PRESEDINTE
PRESEDINTE

Varsta : 63
Data de inscriere : 21/01/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de Trandafirescu Cristian Vin Iul 05, 2013 11:36 pm

daca ciorba o face Sandu cu Gabi...ma las de gara si vin si eu...
Trandafirescu Cristian
Trandafirescu Cristian
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Sus In jos

Mesaj Scris de danstel Sam Iul 06, 2013 7:46 pm

Intr-adevar pentru mine este o surpriza, dar si un prilej de mare bucurie, organizarea unei intalniri extraordinare a asociatiei "Valuri de Crap", cu doua saptamani inainte de intalnirea planificata pentru deschiderea sezonului de pescuit 2013. Sper intr-o prezenta cat mai reprezentativa, care sa ofere, pe langa placerea revederii, satisfactia unei scurte partide de pescuit si savoarea unei ciorbe de peste bine gatita de colegii nostri, posibilitatea de a hotara, cat mai intelept, viitorul si unitatea asociatiei.
Sper intr-o prezenta cat mai mare si la intalnirea organizata, in perioada 18-20.07.2013, undeva pe malul Dunarii. Sunt oarecum dezamagit de numarul mic de doritori inscrisi in lista de participare, dar, dupa cum am scris intr-un mesaj postat acum cateva zile, stiu ca este vara, ca sunt vacante planificate, ca dincolo de dorinta de a participa la o astfel de intalnire exista, pentru fiecare dintre noi, si viata de familie.
Ne vedem maine la ora 5:30 in gara Tulucesti, sau, mai bine zis, in ce a mai ramas din gara Tulucesti.
Va salut si va respect prieteni pescari!
Cu stima,
Stelian Bancila
danstel
danstel
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Sus In jos

Mesaj Scris de Trandafirescu Cristian Dum Iul 07, 2013 12:24 am

Fir-ai tu sa fii de orator....bv dom-le...de te-ar stii Base...
Trandafirescu Cristian
Trandafirescu Cristian
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Sus In jos

Mesaj Scris de danstel Dum Iul 07, 2013 9:05 pm

A fost cu adevarat o sedinta extraordinara! Imi pare rau pentru cei care ar fi dorit sa participe, dar nu au putut, si imi pare rau de cei care ar fi putut sa participe, dar nu au dorit.
danstel
danstel
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexandru Lun Iul 08, 2013 9:26 am

Nu ma indoiesc nici o clipa de reusita acestei intalniri. Mai ales ca s-a hotarat organizarea ei ''ad-hoc'', ca sa zic asa.
Chestia cu sponsorizarea unor membri ai Asociatiei care sa ne reprezinte la concursuri nationale este mare lucru. Toata stima presedintelui nostru care a reusit acest lucru.
Eu zic ca acest fapt este un punct de plecare catre ''un nou nivel'' al activitatii Asociatiei. Si, intr-adevar, dupa cum spunea d-ul Donose in interviul sau ''o asociatie de pescuit trebuie sa aiba in programul ei si astfel de concursuri''.
Felicitari, domnule Donose! Este mare lucru.
In ceea ce priveste cine sant membrii care vor participa la acest concurs, parerea mea este ca trebuie sa ne gandim cu foarte mare atentie inainte sa decidem. Rezultatele obtinute anterior in cadrul concursurilor ''valuri de crap'', seriozitatea, buna pregatire, dotarea tehnica sant doar cateva dintre multele calitati pe care trebuie sa le aiba acesti oameni.
Astfel incat, va provoc la discutii pe aceasta tema!
Alexandru
Alexandru
Admin
Admin

Sus In jos

SEDINTA EXTRAORDINARA A MEMBRILOR A.P.S.F.P. Empty felicitari pentru reusita !!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Mesaj Scris de razvan negru Lun Iul 08, 2013 6:12 pm

Donose Octavian a scris:Buna dimineata VALURI DE CRAP,
Probabil ca acest mesaj postat pe forum a luat prin surprindere pe multi dintre Dvs.. Intentia noastra exprimata prin mesajul transmis la postul local de televiziune dupa concursul de la Salcuta  de a participa la competitii nationale de pescuit sportiv face parte din strategia asociatiei. Acum prin contarctul de sponsorizare inechieiat si finantat putem face acest lucru. Prin concursul organizat am incercat de fapt sa facem o selectie a celor care sa ne reprezinte la un nivel superior la competitiile de pescuit la crap.
In contextul aspectelor mentionate anterior am hotarat ca duminica 07.07.2013 la ora 14,00 sa oraganizam o sedinta cu membrii asociatiei avand ca punct de intanlire Hm Tulucesti.
Ordinea de zi a sedintei este in a desemna cine sa ne reprizinte la aceste competitii.
Conform traditiei la astfel de evenimente desfasurate in plin sezon de pescuit, nu poate lipsi o saramura sau o ciorba de peste motiv pentru care pentru impatimiti propun o intinlire prealabila in locatia mentionata la ora 5,30 pentru a face o incursiune la pescuit in zona, pana la ora 14,00 astfel incat sa aputem asigura materia prima pentru meniul propus. Pentru cei care nu au posibilitate sau placerea de a participa la o chiticareala in stilul VALURI DE CRAP ramine ca ca ora de intanlire ora 14,00.
Asa cum am afirmat si in mesajele transmise anterior vreau ca decizia luata sa nu fie bazata pe orgolii personale si sa ne gandim ca VALURI DE CRAP trebuie sa existe in continuare cu sau fara noi.
Scuze pentru decalajul orar mesajul a fost compus in noaptea de joi/vineri si acum am reusit sa-l postez pe forum.
Toate cele bune VALURI DE CRAP.
razvan negru
razvan negru
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 43
Localizare : GALATI
Data de inscriere : 16/04/2012

Sus In jos

SEDINTA EXTRAORDINARA A MEMBRILOR A.P.S.F.P. Empty hai ca usor usor se poate !!!!!!!!!!!!1

Mesaj Scris de razvan negru Lun Iul 08, 2013 6:15 pm

Alexandru a scris:Nu ma indoiesc nici o clipa de reusita acestei intalniri. Mai ales ca s-a hotarat organizarea ei ''ad-hoc'', ca sa zic asa.
Chestia cu sponsorizarea unor membri ai Asociatiei care sa ne reprezinte la concursuri nationale este mare lucru. Toata stima presedintelui nostru care a reusit acest lucru.
Eu zic ca acest fapt este un punct de plecare catre ''un nou nivel'' al activitatii Asociatiei. Si, intr-adevar, dupa cum spunea d-ul Donose in interviul sau ''o asociatie de pescuit trebuie sa aiba in programul ei si astfel de concursuri''.
Felicitari, domnule Donose! Este mare lucru.
In ceea ce priveste cine sant membrii care vor participa la acest concurs, parerea mea este ca trebuie sa ne gandim cu foarte mare atentie inainte sa decidem. Rezultatele obtinute anterior in cadrul concursurilor ''valuri de crap'', seriozitatea, buna pregatire, dotarea tehnica sant doar cateva dintre multele calitati pe care trebuie sa le aiba acesti oameni.
Astfel incat, va provoc la discutii pe aceasta tema!

sandu-le ai perfecta dreptate !!!!!!
un concurs de amploare  implica anumite cheltuieli ,care nu sunt de ici de colo'
razvan negru
razvan negru
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Sus In jos

Mesaj Scris de Trandafirescu Cristian Lun Iul 08, 2013 9:21 pm

sandu-le...ai dreptate !!!
Trandafirescu Cristian
Trandafirescu Cristian
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Sus In jos

Mesaj Scris de razvan negru Lun Iul 08, 2013 10:42 pm

totusi astept discutii pe tema ~
nu ?
razvan negru
razvan negru
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum